Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо изглежда, че се е

...
Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо изглежда, че се е
Коментари Харесай

Гатузо се примири с шансовете за ШЛ

Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо наподобява, че се е примирил с минималните шансове на отбора си за класиране в Шампионската лига за идващия сезон. Както е известно, шест кръга преди края на шампионата “росонерите” са на 8 точки от 4-ото място, даващо право на присъединяване в най-престижния европейски клубен шампионат.

“В момента е доста мъчно да се класираме за ШЛ, тъй че би трябвало да се концентрираме върху битката за Лига Европа, която също е яростна. Имаме да изиграем и край за Купата на Италия и би трябвало да сме във допустимо най-хубавата форма, когато дойдат тези мачове”, съобщи Рино пред Sky Sport Italia.

Super @gigiodonna1 #milannapoli pic.twitter.com/OUaRLMttWe
— Milan Club Albania (@milan_albania) April 15, 2018
Междувременно вратарят на отбора Джанлуиджи Донарума разяснява пред малкия екран феноменалното си избавяне в 92-ата минута против Наполи. “Не знам дали тази интервенция ще реши Скудетото, тъй като предстоят още доста мачове. Надявам се Наполи да се борят за него до дъно. Беше ужасно избавяне в последната секунда - едно от най-хубавите, които съм правил в кариерата ми”, показа стражът.

КАЛОЯН АНТОНОВ Серия А 32 кръг, неделя 15 април  Милан 0:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР