Старши треньорът на Милан – Стефано Пиоли, определи Борусия Дортмунд

...
Старши треньорът на Милан – Стефано Пиоли, определи Борусия Дортмунд
Коментари Харесай

Пиоли за Борусия Дортмунд: Силни са в атака

Старши треньорът на Милан – Стефано Пиоли, дефинира Борусия Дортмунд като мощен тим преди конфликта сред двата отбора в сряда вечер в Шампионска лига. „ Жълто-черните “ одобряват „ росонерите “ на „ Сигнал Идуна Парк “, а италианският експерт чака сложен мач. Пиоли е анализирал вестфалци и отличи атакуващите играчи Марко Ройс, Дониел Мален и Юлиан Брандт.

„ Изпитваха усложнения против ПСЖ, само че мисля, че се получи по този начин тъй като френският тим е доста мощен. Изгледах последните мачове на Борусия, това е тим, който играе с огромен интензитет, а в предни позиции разполагат с качествени играчи като Ройс, Мален и Брандт. Борусия е тим, който съчетава интензивността, типична за немския футбол и качествата на атакуващите си играчи. Ще бъде сложен мач сигурно на огромен стадион. Ще се подготвим, с цел да противодействаме на всичко от тяхан страна. Този дуел няма да бъде решителен, само че сигурно ще бъде доста значим. “

„ Трябва да бъдем подготвени и ние сме, тъй като ни следва голям мач в Шампионската Лига. За страдание не успяхме да победим в първия си дуел, макар че може би заслужавахме. Борусия е непобеден в Бундеслигата в не знам какъв брой срещи към този момент. Ще бъде сложен мач. Имаме един спомагателен ден за възобновяване, до момента в който Борусия играха в петък. Те нямаха среща в средата на седмицата. Но ние сме Милан и би трябвало да дадем най-хубавото от себе си в една враждебна атмосфера. Ще би трябвало да бъдем прецизни при осъществяването на проекта си ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР