Старши треньорът на Микел Артета заяви, че му е харесало

...
Старши треньорът на Микел Артета заяви, че му е харесало
Коментари Харесай

Артета хареса мача с Ливърпул, но заяви: Това не беше нашият футбол

Старши треньорът на Микел Артета съобщи, че му е харесало да се бори с събитията, които са били против неговия тим по време на мача с , който се игра късно нощес.
" Артилеристите " съумяха да устоят на домакинския напън на " Анфийлд ", макар че играха с човек по-малко от 24-ата минута и първият 1/2-финал за Купата на Лигата приключи 0:0 (реваншът е на 20 януари):
" Хареса ни да се борим с събитията, които бяха против нас . Играчите демонстрираха увереност и не се предадоха. Благодаря им. Не знам дали аленият картон ги въодушеви. За да си на равнище в сходни мачове, ти би трябвало вярна настройка и ние я имахме. Това не беше нашият футбол , само че направихме нещата, които трябваше да създадем ", уточни Артета след дуела.
" Много е мъчно да се приготвят проекти с броя футболисти, с които разполагаме. Почти нямаме халфове, доста е комплицирано. Това не е естествена обстановка. Допълнителната сила ще пристигна от идното дерби с Тотнъм . Няма място за извинения, би трябвало да играем ", добави още той.
* За Арсенал следва градско дерби с Тотнъм, което ще се изиграе на 16 януари (неделя). " Топчиите " са на пето място във краткотрайното класиране на , до момента в който " шпорите " са шести, само че имат и два мача по-малко от своя противник!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР