Старши-треньорът на Марица (Пловдив) и женския национален отбор по волейбол

...
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) и женския национален отбор по волейбол
Коментари Харесай

Иван Петков събира националния отбор на лагер в Пловдив

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) и женския народен тим по волейбол Иван Петков ще събере националките на лагер-сбор в Пловдив от идната седмица. Лъвиците ще започват тренировки на 16 юни, като заниманията ще се водят в състезателен комплекс Сила.

В състава на националния тим попаднаха 23 състезателки, сред които и много волейболистки, които играха в Марица през предишния сезон. Доскорошните състезателки на шампионките Емилия Димитрова, Лора Китипова, Христина Вучкова, както и Александра Миланова, Жана Тодорова, Дима Ушева, Кремена Каменова.

В състава попаднаха и състезателките на Марица в девойките старша възраст Лора Славчева и Мила Пашкулева, които получават първа повиквателна за женския народен тим. Те играха като преотстъпени в тима на Раковски (Димитровград) през миналия сезон.

„ Ще създадем по-дълга подготовка. През това лято няма надпревари. Затова времето е идеално да видя в деяние някои млади състезателки и по какъв начин ще се оправят. Също по този начин желанието ни е по опция през август да бъде проведен другарски шампионат, като по този начин ще бъдат обезпечен контроли “, съобщи пред уеб страницата на БФВ Иван Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР