Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба говори пред медиите преди

...
Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Върба: Надявам се утре отново да бъдем първи

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба приказва пред медиите преди дуела от efbet Лига против Берое в събота. Специалистът, който през предходната седмица постъпи в болница поради здравословни проблеми, изрази вяра, че „ орлите” ще съумеят да запишат победа над старозагорци, които сега оглавяват таблицата в елита.

" За някого е изненада, че Берое води в класирането, само че аз имах опция да ги виждам и предишния сезон, това е един от най-добре проведените тимове в България. Започнаха добре сезона, направиха положителни мачове и резултати. Имат положителни офанзивни футболисти. Вървят добре в класирането. Резултатите им са положителни, тъй като работят добре. За мен това е очаквано”, разяснява Върба.

" Мачът с ЦСКА го претърпях. По някакъв метод го претърпях. В този мач се срещнаха два доста мощни тима. След мача и двата тима могат да съжаляват и да настояват, че са могли да завоюват този мач. Ние имахме шанса да отбележим първи гол, след това имаше напън от съперника, след който успяхме да се възстановим и да отбележим втори гол. От моя страна мачът беше задоволително трагичен и забавен и явно беше за всички, че се срещнаха два тима, които играят нападателен футбол”.

" Не ми хареса основно това, че получаваме доста голове от статични положения. Това не е добре за нас, тъй като игрово стоим добре, само че при едни такива обстановки е тъпо, че позволяваме такива голове. Това го споделих и на играчите на анализа. В отбрана бяхме задоволително солидни, само че което имах го споделих на футболистите. Както в защита, по този начин стояхме добре и във фаза офанзива. Имахме положения и можехме да затворим мача с нов гол. Според мен този резултат е обективен, тъй като ЦСКА също имаше благоприятни условия.

Берое е доста проведен тим. Често сменя групировката си по отношение на съперника. Знаем какво ни чака на следващия ден. Добре квалифициран тим са, само че мисля, че нашите играчи също са готови. Очаквани сложен мач, който ще бъде забавен за феновете. В четвъртък ни чака най-важният мач за сезона. Имаме задоволително време да се подготвим за четвъртък. Знаете какви са упоритостите в Разград. Надявам се на следващия ден да бъдем първи в класирането”, сподели още експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР