Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че иска да

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че иска да
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Вярвам, че ако играта ни потръгне, можем да направим чудо срещу Аякс

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев съобщи, че желае да види футболистите си да играят без боязън против Аякс. Шампионите на България гостуват в четвъртък на " Йохан Кройф Арена " в Амстердам в реванш от плейофния кръг в Лига Европа. Първата среща преди седмица в Разград приключи 4:1 в интерес на нидерландския отбор.

Преди да приказва за мача, Петев се обърна към своя сътрудник и другар Петър Хубчев, за който по-рано през днешния ден бе обявено, че се бори с подло заболяване.

" Искам да пожелая кураж на Петър Хубчев. Аз като негов другар му поисквам с цялото си сърце и душа да преодолее най-голямото затруднение в живота си ", съобщи той.

" За мен е значимо на следващия ден вечер да се постараем да изглеждаме по метода, по който изглеждахме през второто полувреме предходната седмица. Ще желая да видя това от първата минута. Стадионът на Аякс е прелестен, атмосферата ще бъде невероятна и това ни задължава да играем най-малко толкоз добре, колкото и във втората част на предходния мач. За всеки един от нас това може да е късмет един път в живота, по тази причина се надявам на следващия ден да играем без боязън ", сподели Ивайло Петев.

" Аякс самичък по себе си и задоволително мотивиращ съперник. Да, резултатът за нас е тежък и ние не можем да върнем нищо, само че би трябвало на следващия ден да изглеждаме като тим, да създадем добър мач, да покажем самочувствие и във всяка една обстановка да търсим опция да отбележим гол. Не би трябвало да се тормозим, че против нас е един извънредно огромен тим и 60 000 души по трибуните. "

Петев разкри, че няма кадрови проблеми в състава и се надява да може да разчита на всички налични играчи за идния мач.

" Вярвам, че в случай че играта ни потръгне, можем да създадем знамение. Надявам се на това нещо. Има мачове, в които демонстрираме такова лице, само че има и други, в които не съумяваме. В тях позволяваме неточности, които психически ни разклащат. Сигурен съм, че на следващия ден ще се представим добре. Предстоящият мач е значим, не сме го отписали. Той може да бъде подготовка за това, което ни следва ", приключи някогашният народен селекционер.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР