Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че ръководството е

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че ръководството е
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Не може да има никакво подценяване на този мач

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев съобщи, че управлението е разговаряло с футболистите и не може да има никакво подценяване в реванша против Динамо Батуми от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Лудогорец ще гостува в Грузия в сряда вечер. Разградчани реализираха триумф с 3:1 в първия дуел на българска земя.

" Ние имаме задоволително информация за противника. Мисля, че Лудогорец е добре квалифициран. За нас кардинално този резултат е добър турнирен. Но в последна сметка мисля, че ще имаме един извънредно тежък мач и би трябвало да бъдем съсредоточени на 100 % ", сподели Дерменджиев на конференцията преди срещата в Батуми, а по-късно направи и публична подготовка на стадиона, на който ще се играе дуелът.

Попитан какви проблеми е основал Динамо на Лудогорец в първия мач, експертът отговори: " Динамо са един доста добър тим. Добре управляват топката и аз мисля, че те ще създадат всичко допустимо да ни пречупят. Особено тук на личен терен. И с поддръжката на почитателите, които ще дойдат, те ще бъдат друг тим от това, което бяха в Разград. "

А на въпрос по кое време може да се появи на терена новото попълнениеАгибу Камара, Дерменджиев съобщи: " Концентрирани сме тук към мача. Вярно, имаме входящи прехвърляния. Конкретно за новото попълнение - не е добре квалифициран, ще му би трябвало време и ще би трябвало и за документите да се оправят. Мисля, че това ще се случи по най-бързия метод. Знаете, че при нас, когато се случи прехвърлянето, тогава се схваща. "

Наставникът на Лудогорец бе безапелационен, че няма терзания от атмосферата в Грузия. " Не, персонално в мен няма терзания. Домакините ще бъдат въодушевени от това, че ще имат поддръжка. "

" Разговаряли сме с играчите, не може да има никакво подценяване на този мач. Вие добре знаете, а и имаме задоволително опит на резултати, които са и доста по-големи, да стане по този начин, че другият тим да се класира. Ние би трябвало да сме извънредно фокусирани върху играта ", приключи Георги Дерменджиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР