Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира очакванията си за

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира очакванията си за
Коментари Харесай

Дерменджиев: Очаквам различен мач утре

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев разяснява упованията си за мача със Спартак (Търнава). Двубоят на стадион " Антон Малатински " е от 22:00 часа.

Също по този начин той добави, че има поради бързата офанзива на словаците, само че чака среща на надхитряне. В такива мачове обаче точките са най-важни и той се надява, че те ще бъдат за Лудогорец.

" След мача с Фенербахче се появи шанса, че тимът ни може да излезе от груповата фаза, тъй че ние ще се опитаме да го създадем това нещо. Настроението е положително, няма напрежение. Мачът със Славия е зад тила ни. Наистина домакините няма какво да губят, евентуално ще играят заради тази причина доста умерено. А ние няма да бъдем също толкоз напрегнати и желая от нашите футболисти да бъдат доста търпеливи ".
 Лудогорец с значима информация за правилните си почитатели
Лудогорец с значима информация за правилните си почитатели

Ето детайлности

На въпрос дали само Спас Делев липса, откакто в последния миг не се качи на самолета за Словакия, Дерменджиев отговори: " Спас Делев беше с температура и по тази причина не пътува. Очаквахме да се възвърне до последния миг. Всички други, които са здрави, са на разположение. При нас настроението е положително. Искаме да го използваме този късмет, който го има. Като жанр на игра ние сега построяваме малко по-различни неща. Играчите към този момент стартират да схващат защо става въпрос и се стараят ".

След това Дерменджиев беше запитан дали има какво да " препише " като тактически уловки от Ивайло Петев, под чието управление орлите съкрушиха Спартак (Търнава) в първата среща в групата. Лудогорец има 6 точки, едната е от въпросната среща, и е на 3-о място в групата, а словаците са последни с 1.

" Аз мисля, че това ще бъдат два разнообразни мача. Онази победа беше добра и заслужава възторженостти, само че тук мачът ще бъде друг. Мисля, че домакините ще играят по друга система. Техният треньор употребява разнообразни схеми на игра. И в последните пет мача са във напредък, включително еднакъв резултат при визитата на Нордселанд. Очакваме от тях да са съсредоточени. Знаем, че имат бърза офанзива. Ние ще се опитаме да се противопоставим на това и каквито слаби страни сме разкрили, да ги оползотворим ".

Съдбата на Лудогорец обаче може да се обясни при удобен процес на срещата сред датчаните от Нордселанд и Фенербахче. Попитан какъв резултат си пожелава, опитният пълководец сподели: " На нас ни се желае развоят на цялото събитие да е в наша изгода. Но всичко си зависи от нас. И този, и в идващия мач през декември. Трябва тука да създадем максимума и в идващия мач вкъщи още веднъж максимума. Утре чакам мач на надхитряне, надхитряве, само че и за наложително печелене. Защото точките са значими ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР