Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа заяви след поражението

...
Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа заяви след поражението
Коментари Харесай

Шимунджа: Не харесвам това, което направи Сисиньо

Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа съобщи след провалянето с 0:1 от Локомотив София, че даже с 10 индивида разградчани са били по-добрият тим на терена.

" Загубихме и не сме щастливи от този резултат, само че когато останахме с 10 индивида, стана доста мъчно за нас. Каквото и да кажа за аления картон, ще бъде малко. Сисиньо е умел футболист и аз не одобрявам това, което той направи. Аз имам вяра на неговия опит, само че не одобрявам това, което направи.

Ние създадохме повече положения от тях, само че казусът е, че не успяхме да осъществяваме гол. Те съумяха да се възползват от една от техните благоприятни условия и се стигна до този резултат.

Дори с 10 индивида бяхме по-добрият тим. Във всяко едно отношение превъзхождахме противника, само че такива неща се случват.

Не ни харесва да не печелим. Трябва да побеждаваме във всеки мач. Трябва да се прегрупираме и всеки един от играчите би трябвало да намерения на какво се дължат тези два резултата. Аз съм удовлетворен от тяхното показване ", сподели още Шимунджа.
 Локомотив (София) - Лудогорец 1:0 в мач от efbet Лига
И Лудогорец страда в " Надежда "! Локо (София) нанесе първа загуба за сезона на първенците

Карлос Франса направи разликата в нервозен мач с два червени картона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР