Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен от .

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен от .
Коментари Харесай

Шимунджа: Все още не сме спечелили нищо

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана удовлетворен от. Специалистът показа, че дуелът е бил много сложен и съобщи, че би трябвало тимът да играе добре, с цел да се класира за финала в шампионата за Купата на България, където среща Левски на ½-финалите.

Крайният победител ще се реши в два дуела, а първата среща е идната седмица в Разград.

„ Беше доста сложен мач. Берое е доста добър тим и добре проведен. Първото полувреме ни беше доста мъчно. Имахме самообладание, доминирахме. Не създадохме доста шансове, само че се движихме много. Това не беше най-хубавото от нас, само че държахме контрола. Второто полувреме вкарахме, можеше и още. Не позволихме на Берое шансове и да играят по метода, по който желаят “.

„ Не сме спечелили нищо към момента. Ще се насладим на тази сложна победа. От на следващия ден ще мислим за идващия мач “.

„ Знаем, че това е друго съревнование. Трябва да отделим шампионата от Купата. Ще мислим по този метод. Знаем, че всичко ще се реши в двата мача и би трябвало да сме по-добри в тях. Имаме ясна цел – да печелим всеки мач и да имаме нрав на спечелили. За мача в сряда би трябвало да покажем това “, съобщи Шимунджа след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР