Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира предстоящия полуфинал за

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира предстоящия полуфинал за
Коментари Харесай

Шимунджа: Наивно е да мислим, че ще отстраним още утре Левски

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа разяснява идния полуфинал за Sesame Купа на България против Левски.

Специалистът призна, че не счита, че още на следващия ден на " Хювефарма Арена " първенците ще си подсигурят присъединяване във финала.

" Не мислим, че това е най-важният ни мач. Мислим за Купата, желаеме да стигнем до край, ще бъдат два сложни мача. Искаме да покажем, че сме по-добри от Левски ".

Може би мачът ни с Левски за състезание беше от най-трудните ни. Беше на високо европейско равнище, на висока скорост. Утре е друг мач, ще имаме друга конфигурация. Ще бъде доста наивно, в случай че си мислим, че единствено един мач може да реши финалиста. Не мисля, че финалът ще бъде явен след първия мач. Ще създадем оптималното в двете срещи. Фокусирани сме само върху утрешния мач ", сподели още той.
 Джиджи Бекали: Ще помня постоянно мача с Лудогорец
Джиджи Бекали: Ще помня постоянно мача с Лудогорец

Няма по какъв начин да го не помни

" Клод Гонсалвеш и Бернард Текпетей няма да играят поради насъбрани жълти картони, другите нямат проблем и ще са на линия ", добави Шимунджа.

Левски има самостоятелна и отборна класа. Показаха го в мачовете, които играха за състезание. Не мога да кажа характерно за някой техен футболист. Ще опитаме да ги накараме да играят както ние желаеме, само че би трябвало да бъдем деликатни ", сподели Шимунджа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР