Микровълновите фурни са божествени за онези ястия, които се приготвят

...
Микровълновите фурни са божествени за онези ястия, които се приготвят
Коментари Харесай

Невероятният петминутен хак ви позволява да изтриете упоритата мръсотия от микровълновата фурна с лекота

Микровълновите фурни са божествени за тези ястия, които се подготвят бързо, само че почистването им може да бъде призрачен сън.

Да бръкнете в ъгъла, с цел да изстържете вчерашните изгорели останки, надали е стимулатор на апетита, само че нито пък печенето на храната ви в микровълнова в кутия с лой и трохи. Това освен може да повреди успеваемостта на вашата микровълнова фурна, само че също по този начин може да бъде рисково за вашето здраве, в случай че неприятните бактерии попаднат в храната ви.

За благополучие, има елементарен метод да отстраните най-упоритите петна и нечистотия единствено за пет минути. Нямате потребност от скъпи, натоварени с химикали артикули, с цел да свършите работата - и даже не е належащо да слагате грес за лактите.

Експерти по разчистване от Homeworks Design споделиха талантлив трик за разчистване на вашата микровълнова печка. В скорошно видео в TikTok експертите по образуване слагат към 500 мл бял оцет (две чаши) в подобаваща за микровълнова купа и го слагат в уреда без похлупак.

С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР