Старши-треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа даде официалната си пресконференция

...
Старши-треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа даде официалната си пресконференция
Коментари Харесай

Шимунджа: Написахме си домашното и имаме достатъчно информация за Сутиеска

Старши-треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа даде формалната си конференция преди утрешното домакинство на Сутиеска в дуел от предварителните кръгове на Шампионската лига. Специалистът разгласи, че разградчани са имали задоволително време, с цел да проучват в елементи играта на черногорците. Ето какво още сподели той:

" Да, бих споделил, че сме разузнали противника Сутиеска. Написахме си домашното и имаме информация за идващия ни противник и чакам оптимални старания от нашия тим и огромна упоритост в мача. Знаем, че мачът ще бъде сложен, въпреки всичко това е подготовка за влизане в Шампионска лига. Ще влезем в мача с оптимално почитание към противника.
 Лудогорец поздрави кмета на Разград
Лудогорец поздрави кмета на Разград

Ето детайлности

Няма проблеми, всички са подготвени. Те упражняват на цялостни обороти, имахме и през днешния ден занятие. В положително положение са и са подготвени да играят. Първо желая да кажа, че групата от футболисти, с които разполагам, е с голяма упоритост и високо качество. Също по този начин съм склонен, че не знаем по кое време ще дойдат нови попълнения и какво ще се случи. Но също по този начин знаете, че нашият капитан е след дълга травма и влезе с нас в подготовката и той ще бъде нашата огромна мощ за идващия сезон. И ще реагираме, в случай че нещо стане.

Кирил Десподов тренира доста добре, само че не е подготвен. Защото пропуща всички другарски мачове. Но ние сме му създали самостоятелна стратегия. Това се отнася и за другите национали. Трябва да си вдигнат интензитета. Няма да е подготвен за 90 минути, само че е в състава.

Но имаме два мача да изиграем и в двата мача желаеме да дадем най-високото допустимо равнище. Предполагам, че и Сутиеска мислят по същия метод и те желаят да са по-добри. Това е подготовка за Шампионска лига и всички желаят да съумеят. Ние почитаме тима на Сутиеска и не мога да кажа, че всичко ще се реши в един мач. Но ние имаме вяра в себе си и в нашата класа. Но най-важното нещо е това, което ще покажем на терена. Трудно е да предположа по какъв начин ще играе тимът на Сутиеска, само че поради обстоятелството, че играем вкъщи, чакам те да бъдат по-дефанзивни. Най-вероятно ще бъдат рискови на контраофанзива. След като направихме разбора на техния тим, нашите футболисти са наясно. Това значи, че би трябвало да сме съсредоточени 95 минути и да наложим нашия жанр на игра ".
 Моци: Имаме шансове за Шампионска лига, Левски построи добър тим с един добър треньор
Моци: Имаме шансове за Шампионска лига, Левски построи добър тим с един добър треньор

ЦСКА има вътрешни проблеми от края на предишния сезон, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР