Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, сподели мнението си

...
Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, сподели мнението си
Коментари Харесай

Петев: Напълно заслужена победа, можехме да вкараме още 4 гола

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, показа мнението си за успеха с 5:1 над Астана в мач-реванш от третия квалификационен кръг на шампионата Лига Европа. По този метод „ орлите “ се класираха за плейофите, където ще се изправят против нидерландския гранд Аякс.

Петев съобщи, че отборът е изиграл добър мач и справедливо е спечелил.

„ Изиграхме добър мач. Влязохме извънредно съществено в срещата, бяхме доста нападателни, имахме добър надзор над топка – това, което в предния мач ни беше проблем. Вкарахме гол, изтървахме още 3-4 първото полувреме. Допуснахме от първата офанзива на Астана да ни изравнят. Коригирахме нещата на полувреме и мисля, че изиграхме едно от най-хубавите полувремена, откогато се завърнах в Лудогорец. Изключително положително второ полувреме – с добра сила, с доста комбинативност. Вкарахме 4 гола и изтървахме още толкоз. Поздравления за момчетата и за нашата аудитория, която ни поддържа до последно. Напълно справедливо продължаваме напред “.

„ Винаги в сложните моменти би трябвало да се облегнеш на трима или четирима играчи, които да изнесат товара. Днес тимът беше на положително равнище и не мога да отлича никого “.

„ Една прелестна вечер за нас, само че горчилката в мен няма да отмине елементарно от мача с Олимпия. Този тим заслужаваше да продължи, само че по този начин се случи, че отпаднахме. Трябва да продължим да се развиваме и всеки мач да изгледаме най-малко като през днешния ден “.

„ Мисля за мача в неделя. Първо би трябвало да мислим за него и по-късно за Аякс. Аякс е европейски гранд, само че има време за него. Най-важно е да се възстановим и да спечелим в неделя. Най-вероятно ще играем против Черно море “, съобщи Петев след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР