Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, отдаде загубата от

...
Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, отдаде загубата от
Коментари Харесай

Петев: Информациите за Петрис са лъжа, ние сме си виновни за загубата

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, отдаде загубата от Черно море с 0:1 на доверчив гол и повече позволени неточности от нормално.

Специалистът не направи подробен разбор на грешките на играчите си. Петев обаче даде ясно да се разбере, че виновността за провалянето във Варна е напълно на тима.

„ Трудностите си ги направихме ние. Само ние сме си отговорни. Индивидуалните неточности дадоха самочувствие на Черно море. Гола не желая въобще да го разясня “.

„ Може и да е имало разконцентриране. Изводите остават за мен. Направих някои ротации. Сряда-събота, сряда-събота, разумно. Сбъркахме повече, в сравнение с би трябвало. Черно море – събрани, употребява наши неточности. Пообърка ни тоя гол. Единствено нашият тим е отговорен за тази загуба “.

„ Дали трябваше да шутираме или не...Правихме непринудени неточности. Грешка след неточност. Това повлия на играта ни. Целият тим, освен отбраната “.

Специалистът също разгласи информациите, които свързват Жереми Петрис с Лудогорец като неистина.

„ Бих желал нервите да са в самата среща. Не знам дали има червен картон на Пластун. Относно аления на Тисера – това беше провокация, за футбола не е добре “.

„ Съгласен съм, че би трябвало да се подобрим в гостуванията. Пред наши почитатели изглеждаме по един метод. Навън – по различен. Черно море се беше прибрал, чакаше, ние позволихме доверчив гол и по-късно се пообъркахме. Не можахме да намерим своя темп “.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР