Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев не остана доволен

...
Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев не остана доволен
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Във фаза атака не сме нито ефективни, нито креативни

Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев не остана удовлетворен след в откриващата среща от 6-ия кръг на Първа лига.

Българският експерт насочи съществени рецензии към своите футболисти поради неналичието им на креативност в предни позиции.

Стоев въпреки всичко регистрира напъните на Карлос Франса в офанзива, само че бе безапелационен, че когато у него настъпи отмалялост, останалите не съумяват да създадат задоволително във фаза нахлуване.

" Когато не можеш да създадеш голова ситуция, обикновено е да загубиш. Имаме си го този проблем и той продължава. Във фаза офанзива не сме нито ефикасни, нито изобретателни. Има единствено скорост ненапълно от Ламбезе, само че не се възползвахме ", стартира някогашният ментор на Лудогорец и Левски.

" Хебър си сътвори обстановка за гол и я вкара, а за нас си беше удобно просто да си седим в наказателното поле. Не се получава. Единствено Франса основава заостреност в офанзива. Това е истината. Останалите състезатели на този стадий са длъжници на тима и това е очевидно. Когато привършат силите на Франса, край - чудим се какво да създадем. Това е огромен проблем ", добави Стойчо Стоев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР