Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, заяви след

...
Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, заяви след
Коментари Харесай

Станислав Генчев: След последния ни мач разберем за бъдещето ми

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, съобщи след , че бъдещето му в клуба ще бъде изяснено след визитата на Славия в последния кръг на Първа лига.

" В ситуацията, в което се намираме в този момент, футболистите направиха всичко, каквото могат. Допуснахме груби неточности, които доведоха до два гола в нашата врата. Липсата на успеваемост пред гола ни изигра неприятна смешка. Трябваше да вкараме най-малко два гола през първото полувреме, през второто ни наказаха от първата неточност и по-късно повече не намерихме правилния път.

Преди почивката играхме добре, само че като цяло резултатите в последните ни два дуела не са положителни и това много скапва настроението. Изпълнихме задачата по-рано от плануваното и като цяло мога да кажа, че е добър сезон. Спечелихме 8 точки против Лудогорец, ЦСКА и Левски и сме може би единственият тим, който взе подобен брой точки против тези противници.

Няма подготовка и мач без значение. Има си омраза сред Славия и Локомотив София. Има доста футболисти с изтичащи контракти, които не желаят да играят. Ние сме длъжни да създадем всичко по силите си за идващия мач.

Няма нищо към мен. Нито имам предложение, нито нищо. Тук постоянно е имало финансова сигурност и до в този момент в никакъв случай не е имало проблеми, с помощта на Иван Василев. След последния мач ще разберем сигурно бъдещето ми ", съобщи Генчев след дуела с " канарчетата ".




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР