Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев коментира равенството 2:2

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев коментира равенството 2:2
Коментари Харесай

Иван Колев скочи на ВАР: Трябваше да внася справедливост в играта, но тук нещо намирисва

Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев разяснява равенството 2:2 с ФК ЦСКА 1948.

" От футболистите съм доста удовлетворен, само че съм и доста обиден. Нещо не разбирам, това е пети-шести мач, в който сме ощетени от ВАР. През второто полувреме имаше игра с ръка при центрирането на Лолала, само че по този начин и не го гледаха това състояние. В предишния кръг загубихме мача с Локомотив, тъй като топката излизаше и нямаше предумисъл при играта с ръка. Имаше 3-4 неуместни решения. Този ВАР трябваше да внася правдивост в играта, само че тук нещо намирисва.
 Николай Киров: Това е действителният резултат
Николай Киров: Това е действителният резултат

" Поддадохме се на страстта "

Ние не се нахвърляме на съдията, не се нахвърляме на никой, само че никой не гледа това състояние. Последното състояние на Октавио, в случай че се преглежда по правилника, може би беше дузпа. Направихме много добра работа в отбрана и можехме да лишаваме топката в средата на терена и да тръгваме на контраатаки.

При по-прецизна игра в последния пас можеше да реализираме по-добър резултат. От играта в отбрана съм удовлетворен, тъй като ни оказа помощ да вършим повече офанзиви. Благодаря на Александър Александров,че не се поколеба да играе като централен нападател. Той е добър футболист и се оправи ", съобщи Колев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР