Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев коментира победата на

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев коментира победата на
Коментари Харесай

Иван Колев: По-добре е, когато побеждаваме със суха мрежа

Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев разяснява успеха на своя отбор над Литекс в мач от Втора лига. " Железничарите " се постановиха с 2:0, като в края на мача играха и с човек повече.

" По-добре е със суха мрежа, когато победим. Благодарение на старанието на футболистите не допуснахме гол. Трябва да сме удовлетворени от този резултат, тъй като Литекс са стойностен тим. Ние търсихме и първи, и втори гол, опитахме се и трети, като се прибрахме и искахме на контраофанзива. Важното е, че спечелихме и играчите се трудиха, за което ги приветствам. Добре се държаха момчетата в отбрана, може би малко искания по отношение на владението на топката през второто полувреме мога да имам ".

" Доволни сме, че сътворяваме положения, не сме удовлетворени, че не осъществяваме, само че това се случва непрестанно във футбола. На първо място към Кариана ще подходим както към всеки различен мач, а точно доста отговорно. Всеки тим от Втора лига си има своите мощни страни и към този ще подходим отговорно. Няма да има повече входящи и изходящи прехвърляния. За мен всички 11 футболисти и тези, които влязоха, бяха в действителност значими фигури. Всички имаха положителни осъществявания ". Втора лига 7 кръг, събота 19 септември  Локомотив (София) 2:0краен резулат  Литекс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР