Старши треньорът на Локомотив София – Данило Дончич, ще трябва

...
Старши треньорът на Локомотив София – Данило Дончич, ще трябва
Коментари Харесай

Локо София ще бъде без юноша на ПСЖ срещу Левски

Старши треньорът на Локомотив София – Данило Дончич, ще би трябвало да се оправя без френския краен бранител Стефан Ламбез за семейството на Левски. Двубоят против „ сините “ в „ Надежда “ е в понеделник от 17:30 часа.

28-годишният защитник получи травма при загубата на столичните „ железничари “ от Локомотив Пловдив с 1:2 на „ Лаута “ и тя не му разреши да вземе присъединяване в 1/8-финалния конфликт със Спартак Варна за Sesame Купа на България, който бе изгубен от отбора му след осъществяване на дузпи.

Дончич не желае да рискува Ламбез против Левски, защото желае той да бъде изцяло възобновен, с цел да може да го употребява пълноценно. От началото на сезона юношата на Пари Сен Жермен е взел присъединяване в седем мача в шампионата и последователно се пребори за титулярната позиция по десния фланг с Ивайло Найденов. С проблеми преди мача със Спартак Варна бе и капитанът Красимир Милошев, само че той се възвърне и игра против „ соколите “. В момента с отбора не се готвят националните Валентин Николов, Бубакар Гай и Стив Траоре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР