Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) поздрави своите футболисти за Изиграхме

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) поздрави своите футболисти за Изиграхме
Коментари Харесай

Александър Томаш: Футболистите заслужават тази победа

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) поздрави своите футболисти за

" Изиграхме положително първо полувреме. Не съм удовлетворен по какъв начин влязохме първоначално и по какъв начин завършихме в края. Не съм удовлетворен и от метода, по който във втори мач подред стартира второто полувреме. Футболистите заслужават тази победа, постараха се, само че могат доста повече. Искам такива победи, само че да направляваме мача от първата до последната минута ", съобщи Томаш след мача.

" Създадохме обстановки. Радващото е, че започваме да ги осъществяваме. Можехме да отбележим и още. Много значимо беше за мен да не допуснем гол. Допуснахме и недостатъци, върху които би трябвало да работим и да ги отстраняваме ", сподели още старши треньорът на Локомотив.

" Искам да поздравя футболистите, които са отдадени и всеки ден дават всичко от себе си. Сега стартира шампионатът и ми се желае да имаме неизменност. Това е доста значимо. То се построява със себеуважение, почитание към тима и публиката и да бъдеш цялостен експерт ", добави Александър Томаш и удостовери, че съвсем несъмнено клубът ще се раздели с Пиер Зебли.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР