Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде пресконференция след

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде пресконференция след
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Напуснаха ни важни играчи

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде конференция след първата подготовка на отбора за новия сезон.
 Първата подготовка в Локомотив (Пловдив) за новия сезон @@@
“Почивката беше къса, само че и хубава. Първата подготовка бе както постоянно по-лесна. Някои футболисти имаха празник, други изпуснаха самолети. Селекцията още не е приключена. Напуснаха ни играчи, които бяха качествени. Ще направя всичко допустимо да намерим футболисти, които да ги заменят. Мисля, че няма да има още напускащи. Жал ме е за тези, които ни напуснаха. Буна има късмет да остане”, съобщи Акрапович.

“Надявам се да намерим верните футболисти в този момент. Иска ми се да намерим по-бързо играчи, с цел да стане по-лесно сформирането на тима. Ако всяка година вършим нов тим, ще има сложни резултати. За да имаш форма, каквато желая аз, с цел да биеш доста мачове, би трябвало да се подготвим на време и да тренираш с всички”, добави още той.
 Първата подготовка в Локомотив (Пловдив) за новия сезон @@@
“Пак споделям, желая български играчи, колкото е допустимо за бюджета на клуба. Опитват се хората да намерят играчи. От март търсим, в този момент ще видя тези, които са пристигнали. Нямаме доста време и би трябвало да ги търсим по-бързо”, разяснява треньорът на отбора.

“Сменях схемата повече пъти предходната година, тъй като против някои е доста мъчно да се играе с 3-5-2. Това е доста сложна система. Част от тимовете в Италия играят с тази постройка”, проучва Акрапович.

“В обстановката в този момент, когато имаме изгубени играчи, мъчно ще стане да бием мощните тимове, в случай че не намерим положителни техни заместници. За момента не мога да ви кажа, че някои от младите може да размени остарели и качествени играчи, каквито ни напуснаха.
 Първата подготовка в Локомотив (Пловдив) за новия сезон @@@
В Лига Европа си поисквам или да имаме мощен тим, да е цялостен стадиона или да има съперник, който можем да отстраним. Няма да е елементарно, всички влагат пари и ние желаеме да преминем в идващия кръг. За мен е съвършено да играем тук вкъщи, тъй като по този начин ще можем да се покажем в града. Ще стане хубава атмосфера, която ще ни помогне и в шампионата. Тази еуфория е доста значима за мен. Надявам се да сме удовлетворени още веднъж.

За да реализираме задачите, които Христо Крушарски е споделил, би трябвало да имам всички играчи на брой. Ако ми липсват 5-6 титуляри, не знам дали това може да стане. Не желая да споделям нищо отрицателно. Нямаме още формален трансфер. На никой футболист не му харесва да остави девойките и морето и да пристигна да тренира тук в този момент един час. Трудно е да мотивираш играчите в първа подготовка, а по този начин елементарно виждам кой желае и кой не желае да играе и да се развива “, приключи Бруно Акрапович.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР