Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев заяви, че единственото

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев заяви, че единственото
Коментари Харесай

Тунчев: Който подцени Царско село ще има проблеми

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев съобщи, че единственото терзание преди семейството на Царско село е отборът му да не подцени противника. Мачът е през днешния ден от 15:00 часа на " Лаута ". Столични паднаха с 1:2 на старта на пролетния дял от Берое, само че демонстрираха стойностна игра, макар че са съвсем напълно с нов състав, най-вече от чужденци.

" Като изключим осъдените Мартин Паскалев и Александър Василев, нямаме други кадрови проблеми. Всичко при нас към този момент е обикновено, готвим се за дуела. А той ще е сложен, няма спор в това. Който подцени Царско село ще има проблеми. Нов тим са, разполагат с положителни самостоятелни реализатори. Имат и много опитни български играчи като Пламен Крумов, Мартин Кавдански и Венци Христов. Така, че не би трябвало да има никакво подценяване. Говорим в тази тенденция цяла седмица, уповавам се, че ще се оправим. Да създадем по този начин, че футболистите да подходят съществено, както в дуела с Левски. Анализирахме грешките от този мач, само че като цяло аленият картон на Паскалев бе това, което повлия на изхода. Основен минус при Царско село е неналичието към момента на сработка и би трябвало да се възползваме ", разяснява някогашният национали пред " Тема спорт ". Той изрази страдание, че дуелът е в работен, работен, ден.
 Локомотив (Пловдив) и Царско село откриват 21-ия кръг в efbet Лига
Локомотив (Пловдив) и Царско село откриват 21-ия кръг в efbet Лига

Мачът стартира в 15:00 часа.

" Трудно ще дойдат повече хора, макар разхлабването на ограниченията, тъй като срещата е от 15:00 часа в работен ден - петък. По това време хората вървят на работа ", установи Тунчев.

Двубоят е през днешния ден, защото във вторник Локо (Пловдив) гостува на " Армията " в четвъртфинал за купата. " Още не позволявам да се мисли за мача с ЦСКА за купата. Караме стъпка, по стъпка. Има време дотогава. Нека да не прескачаме нещата ", съобщи младият експерт.

Наставникът на Локо разгласи и, че повече нови играчи не се чакат. " Към моменти селекцията е завършена. Няма нещо, което да може да вземем или да би трябвало да укрепваме като позиции ", приключи старши треньорът на смърфовете.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР