Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев беше разочарован

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев беше разочарован
Коментари Харесай

Тунчев: Влязохме много отпуснати в мача

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев беше отчаян след втората загуба на неговия отбор от началото на новия сезон в efbet Лига.

Бившият национал призна, че неговите момчета са влезнали отпуснати в срещата.

" Щом сме изгубили оценката за мача не е добра, нищо не се получи. Не мисля, че беше прелестен за гледане този дуел - накъсан, с доста грешки. Влязохме доста отпуснати в мача, говорихме преди него, че Локомотив ще са доста окуражени и ние по същия метод би трябвало да влезем. Трябваше да изиграем този мач и по-късно да мислим за Копенхаген.

Накъсан футбол, виновност има и съдията - като те бутнат тук, свирят ти фаулче, моля малко по-свободна игра да се пуска, футболът е контактен спорт, нямам си на концепция за какво става по този начин, нашите съдии могат да свирят, само че за всяко единоборство свирят нарушаване.

Коренно всичко би трябвало да се промени за Копенхаген, съществено име е това, би трябвало да забравим този мач по най-бързия метод. Доказали сме, че можем да играем мощно против мощните, уповавам се да го покажем и този път ", съобщи Александър Тунчев.
 Локомотив (София) победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 в efbet Лига
По-добрият Локомотив е от София

Селекцията на Иван Колев излъга изтощените " смърфове " с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР