Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш говори преди старта

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш говори преди старта
Коментари Харесай

Томаш: Първият мач е много важен от психологическа гледна точка

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш приказва преди старта на сезона за " черно-белите ", които ще играят против Ботев Пловдив в първия кръг на шампионата.

" За нас беше по-странно, тъй като почивката беше по-кратка, само че мисля, че тимът е квалифициран ", съобщи Томаш на конференция преди дербито на Пловдив, което е в неделя (16 юли), от 18:30 часа.
 Томаш зачерта футболист на Локомотив (Пловдив)
Томаш зачерта футболист на Локомотив (Пловдив)

Милош Петрович приключва до дни контракта си със " смърфовете "

" В България мъчно бихме се изненадали. Естествено, че има промени в Ботев. Познавам сътрудника Генчев, знам какъв брой е сериозен и през годините виждам стила му и метода му на работа. Да ви кажа почтено, съсредоточвам се напълно върху моя тим и съм положително надъхан ", разяснява противника на своя отбор Томаш.

Той изрази предпочитание Локомотив да резервира тима си: " Моето предпочитание е тези футболисти да останат допустимо по-дълго дружно, тъй като единствено тогава ще забележим капацитета на този тим ".

" Притеснява ме, естествено, дори на предната подготовка имаше човек, който получи кръвоизлив от носа, само че това е ситуацията. Има си хора, които вземат решенията. Нас треньорите дори за програмата не ни питат. Ще опитаме да използваме времето оптимално в наша изгода ", разяснява метеорологичните условия наставникът на Локомотив.
 Томаш е обезпокоен за отбраната на Локомотив (Пд)
Томаш е обезпокоен за отбраната на Локомотив (Пд)

Чуди се за белгиец

" Всеки един треньор няма да се откаже от добър футболист, само че не е непременно. Преди малко споделих, че държа тимът да бъде непокътнат, тъй като единствено с работа във времето съм уверен, че този тим може да покаже своя капацитет ", сподели Томаш във връзка селекцията.

" Винаги е значим мачът. Дали играем с различен тим, или с Ботев Пловдив, първият мач е доста значим от психическа позиция. Мисля, че тимът е квалифициран и всеки ще даде всичко от себе си, с цел да спечелим ", приключи Томаш.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР