Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, отговори уклончиво

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, отговори уклончиво
Коментари Харесай

Томаш не пожела да разкрие бъдещето си в Локомотив Пловдив

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, отговори уклончиво дали ще продължи да води отбора и през пролетния дял от шампионата. Специалистът приказва след успеха с 3:0 над Пирин в последния есенен кръг в елита.

„ Мисля, че първото полувреме беше по положително от второто. Просто през него реализирахме обстановките, които имахме. Нищо ново за нашия тим. Искам да благодаря на моя щаб, на Косьо Мирчев, на Тодор Кючуков, на Бащата, че поставиха доста труд. Искам да благодаря на играчите, че изпълняваха всичко, което желая. Искам да благодаря на публиката, тъй като поради нея, каквото и да се случва в Локомотив, него ще го има. Благодаря на Колев и Илко Пиргов. Горд съм от това, което направихме. Имахме си нашите неточности спортно-технически, би трябвало да изгладим. Тези  върхове, които направихме са поради публиката. Независимо какво се случва, Локомотив ще го има ”, показа Томаш.

„ Годината свършва, ще пожелая радостни празници и ще забележим какво ще се случва през новата година. Очакваме повече. Опитахме се да достигнем равнището на почитателите. Донякъде успяхме, до каква степен не, имахме доста хубави моменти. Сами вдигнахме доста летвата, сами си поставяхме фантазии и ги следвахме. Имаше огромно отчаяние, постоянно има отчаяние, когато си поставиш високи цели. Надявам се нещата през новата година да бъда по добре ”, сподели още той.

„ Спортно механически мисля, че всеки тим сподели почитание към Локомотив с метода, по който играеше. През зимната подготовка започнахме отначало, за повторно, и през лятото успяхме да се любуваме на футбола, който искахме,. В началот другите тимове не успяваха, по-късно обикновено да се опълчват.

Ни е сме разпознаваеми. Всички като видят Локомотив, знаят по какъв начин ще играем. Оценявам и моята неточност, че в някои мачове трябваше да играем единствено за резултат, само че аз по този начин виждам по какъв начин да изградя самостоятелните качества на даден състезател. Бих се поклонил на тази аудитория. Тях не ги интересуват кой е треньор, притежател или играчи. Аз имам контракт и си робство извършвам ”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР