Старши треньорът на Локо София Иван Колев изрази увереност, че

...
Старши треньорът на Локо София Иван Колев изрази увереност, че
Коментари Харесай

Иван Колев: Държим съдбата в свои ръце

Старши треньорът на Локо София Иван Колев изрази убеденост, че отборът му ще си заслужи оцеляването в днешното посещение на Ботев Враца.

" Държим ориста си в свои ръце. Победа във Враца ще ни подсигурява оцеляването, само че би трябвало да си го заслужим с игра. Чака ни доста здрав мач и сложна борба. Ботев Враца са изменени. Гледах ги в дуела им с Пирин. Разделиха си по едно полувреме, като през второто преобладаваха, само че нямаха шанс. Надявам се да покажем нашата си игра и да се поздравим с успеха, която изпуснахме и ни прилягаше против Царско село ", показа пред " Тема Спорт " наставникът на столичните железничари. Специалистът изрази вяра, че този път футболистите ще бъдат пo-концентрирани в предни позиции и ще основават повече положения, които да осъществят. В отбора няма съществени кадрови проблеми като се изключи трайно контузените.
 Ботев (Враца) и Локомотив (София) в задача
Ботев (Враца) и Локомотив (София) в задача " оцеляване "

Мачът е от 16:30 часа

Не по този начин обаче стоят нещата при врачани. Новият им старши треньор Дженаро Йецо няма да разчита на цели трима осъдени - Бауренски, Валери Христов и Ивайлов. След изтърпени наказания се завръщат титулярният вратар Красимир Костов и Антонио Георгиев. Надеждата е, че контузеният Илия Миланов ще е на линия към този момент.

През седмицата новият спортно-технически щаб освободи трима от състава. Ботев Bp няма да разчита повече на централния бранител Костадин Ничев, халфа Фасе и левия бек Димитър Илиев. Врачани се пробват да задържат предпоследната позиция и да играят бараж за оцеляване против четвъртия във Втора лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР