Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп защити началото на сезона

...
Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп защити началото на сезона
Коментари Харесай

Клоп: Работата ми е да поправя нещата

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп отбрани началото на сезона на отбора и призна, че следят разнообразни варианти на трансферния пазар, само че не остава доста време защото прозорецът затваря в края на месеца.

" Червените " изпитаха проблеми в началото на този сезон, откакто приключиха наедно в два мача преди загубата си с 2:1 от противника Манчестър Юнайтед в понеделник.

Клоп призна, че макар сложното начало, неговият тим към момента основава положителни моменти в мачовете, които е играл до момента.

„ Знам по какъв начин звучи, само че трябваше да спечелим този мач, в случай че бяхме направили нещата малко по-добре. Отборът, с който излязохме, беше повече от задоволително добър, с цел да изиграе страховит мач. Искам да се преборя с това, играчите да се върнат и ще имаме по-добри резултати. В един от 4 мача не се представихме - Фулъм. Направихме други положителни неща [в останалите] и в този момент прдстои Борнемут, не одобрявам нищо за даденост. ", разяснява Клоп.

„ Искам още веднъж да бъдем отборът, против който никой не желае да играе. Това е проектът за на следващия ден. ", съобщи немският управител.

Ливърпул се готви да се изправи против новоповишения Борнемут в събота, до момента в който търси първата си победа за сезона.

Клоп също призна, че клубът може да влезе още веднъж на трансферния пазар преди прозорецът да се затвори в края на месеца.

„ Работим непрестанно върху тези неща. Понякога е скъпо, от време на време не е верният състезател, само че ние работим. Дали нещо ще се случи или не, не знам. "

„ Подкрепям този тим, само че главната ми работа е да поправя нещата. Мога да науча доста в живота си, когато нещата не вървят добре. Не е обичаната ми обстановка, само че одобрявам тази част от работата. ", приключи Клоп.

must regroup to become feared team of old, says Klopp

READ:
— TOI Sports (@toisports)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР