Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че решенията за

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че решенията за
Коментари Харесай

Мъри: Ако е трябвало друг да пази, то аз съм сгрешил, а не Ники Михайлов

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи, че решенията за бъдещето на тима ще ги взима той. Също по този начин акцентира, че бъдещето е на младите.

„ В четвъртък вечер не съумях да заспя. Болката и тъгата бяха доста повече. Усещането за тъгата, която получават левскарите и Левски е неприятна, когато живееш с него “, разяснява Стоилов.

„ Не бяхме упражнявали въобще дузпи. Винаги аз предпочитам. Ако някой е пропуснал, отговорността е напълно моя, само че дузпите са лотария. Голът в 94-ата минута нанесе лек потрес на играчите, макар че в продълженията те направиха всичко, с цел да спечелим още тогава мача. “

„ Когато Николай имаше положителни изяви, никой не загатваше неговото име, това е ориста на вратаря. Михайлов има ангажимент да оказва помощ на младите вратари. Всеки може да сгреши. Решението кой да бъде на вратата естествено го взимам аз. Още не съм приказвал с Михайлов. Задълбочаваме тематиката. Не би трябвало да отхвърляме всичко, което той е направил за Левски “, добави наставникът на „ сините “ в предаването „ Тази събота и неделя “ по Би Ти Ви.

„ Решението за бъдещето би трябвало да го взимаме ние треньорите. Даваме опция на младите да работят и да се развиват. Бъдещето е на младите. Не чух да има недоволни от Михайлов след мачовете с ПАОК и първата среща против Хамрун Спартанас. Решенията за бъдещето на Левски ще ги взимам аз “, добави той.

„ Аз нямам терзания Пламен да пази, в който и да е мач, откакто му доверихме да пази във финала за Купата на България Може да прецените какво доверие му имаме. “

„ Не виждам да има някакви другарски връзки във футболно естество. Съобразявах се само с моментното положение. Вината е първо в мен. Ако е трябвало различен да пази, то аз съм сбъркал, а не Николай Михайлов “, сподели още Станимир Стоилов.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че има нерви да се бори във футболно естество, само че разкри трите неща, поради които може да се откаже.

„ Отборът направи задоволително, с цел да обезпечи задоволително доходи в клуба. Има непрекъснатите пари, които влизат в клуба от почитателите. Не дребна сума ще влезе от присъединяване в евротурнирите. Щеше да е съвършено, в случай че се бяхме класирали за плейофа на Лигата на конференциите “, разяснява Стоилов.

„ След като виждам действителната картинка, занапред ще се търсят съществени доходи, с цел да бъде избавен Левски. “

„ Аз нерви имам да се боря във футболно естество. Мога да се откажа, в случай че видя, че почитателите се отхвърлят от личния си тим, в случай че с управлението гледаме в разнообразни направления и в случай че се реши, че аз не съм индивидът, който ще може да се оправи в спортно-техническо естество “, добави Стоилов.

„ Върнах се най-много поради любовта на хората. Отчаянието ме върна, насладата ще ме задържи по-дълго време в Левски. “

„ Това, че имаме някои краткотрайни неуспехи, аз не желая да бъда популярен треньор. Искам Левски да бъде добър тим и да носи наслада на хората. Те са спасението на Левски. “

„ Отговорността ми тежи, отговорността пред последователите. Не бях поканен с фанфари. Дойдохме да спасим Левски от банкрут – игрови и финансов. Най-много ми тежи отговорността, която съм поел пред хората “, добави наставникът на „ сините “.

„ Харесва ми, когато хората си измислят приказки. На идната страница би трябвало да написа: „ Да спасим Левски всички дружно. “ Трябва да спасим клуба “, сподели още Станимир Стоилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР