Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след нулевото равенство

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели след нулевото равенство
Коментари Харесай

Мъри: Явно още не сме намерили лекарството за отбелязване на голове


Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа след нулевото тъждество с ЦСКА 1948, че очевидно неговият тим ще би трябвало да върви по сложния и бавния път, защото към момента не е намерил лекарството за отбелязване на голове.

" Стана една добра футболна борба. Мисля, че нашият тим малко по-лежерно игра през първото полувреме. През второто създадохме задоволително моменти, в които да решим мача. Явно още не сме намерили лекарството за отбелязване на голове. Натрупаха се много мачове, в които не вкарваме. Явно ще би трябвало да извървим нещата по сложния и бавния път. И тримата индивида, които играят централни нападатели, получиха травма, само че това не би трябвало да е опрощение ", сподели Стоилов.

" ЦСКА 1948 също игра на положително равнище. Добре са защитаваха. Вижда се, че тимът е в много по-добро положение от преди. Нашите си проблеми ние би трябвало да си ги решаваме ", показа още той.

" На този стадий Илиян Стефанов има удар в глезена, където има остаряла болежка. Ще знаем повече на следващия ден, надяваме се бързо да се възвърне ", разкри Стоилов за травмата на Стефанов, който напусна контузен през първата част.

" Готови сме, в случай че не сме, би трябвало бързо да се подготвим, в случай че не го създадем, Черно море ще ни приготви незабавно. Трябва просто да работим ", сподели Стоилов по отношение на идващия мач на Левски, който е на " Тича " против Черно море.

" Има някакво обременяване най-много психическо, поради пропуските. Начините да се преодолее са малко късмет и работа ", приключи той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР