Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели очакванията си преди

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели очакванията си преди
Коментари Харесай

Стоилов: Дербито няма да промени отношенията ни с Младенов, винаги е хубаво да биеш ЦСКА

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа упованията си преди утрешната борба с ЦСКА. Мачът е на Националния стадион от 14:00 часа.

" Надявам се всички играчи да са здрави. За момента нямам кадрови проблеми. През есента не изпитвахме боязън или почит от съперника. Надявам се, че и в този момент ще е по този начин. Левски би трябвало да играе левскарски футбол. Не бях удовлетворен от последния мач и желая да подобрим това. В тези мачове няма любимци, само че е значимо за нас да забележим до каква степен сме стигнали. Надявам се моите играчи да оставят и сърце, с цел да зарадваме хората с добра игра и победа ".

" Интересува ме единствено при нас да сме стимулирани и да демонстрираме положителни игри напрегнат. В Левски няма по какъв начин да се играе без напрежение. Интересува ме единствено триумфа на следващия ден. Не мислим за класиране. Винаги е хубаво да биеш ЦСКА, тъй като за нас сега точките не са чак толкоз значими. Играта и успеха сами по себе си са значими ".

" Имам състав в главата си. Не се знае кой по кое време ще би трябвало да оказва помощ, тъй че всички 18 играчи би трябвало да са подготвени.
 Стойчо против Мъри - дерби преди дербито!
Стойчо против Мъри - дерби преди дербито!

По " Код спорт "

" Мисля, че националниятъ стадион би трябвало да е в положително положение. Отоплението също ще работи. Условията би трябвало да са идеални, с цел да може и двата отбора да покажат най-хубавото от себе си. Забелязвам, че ЦСКА демонстрира доста убеденост и по този начин завоюваха рутинно предходния мач против нас. Нямаме боязън и почит от тях обаче, единствено обикновено спортно-техническо почитание ".

" Не желая да разясня съдиите. Нормално е най-големият мач в България да се свити от рефер №1. Нашите последователи ще поддържат играчите, нямам подозрения в това. По-важното е да накарам играчите да оставят всичко поради тези хора и да ги зарадват ".

" Човешките ни връзки със Стойчо Младенов няма да се трансформират. Утре излизаме като противници и се борим единствено и само за успеха. Отношенията ни няма да се трансформират, без значение какво се случи. Време е да обърнем наклонността в тези дербита. Нормално е, откакто тръгваме от кота нула, да имаме терзания, само че се надявам, че резултатът ще е в наша изгода ".

" Има още доста кръгове в борбата за купата, само че тя не ме интересува, защото не участваме в тази борба. Съжалявам за това. До момента успяхме да извървим добър път, побеждавайки отборите от трето място надолу. Сега следва да се противопоставяме и против топ 2. Постигнахме напредък, само че в този момент би трябвало да качим още равнището ", продължи Стоилов.

" Искаме да държим искрата, с цел да може хората да идват на мачовете на " Георги Аспарухов ". Това става единствено и само с победи. Въпреки всички компликации игрово съумяваме да реализираме прогрес и играчите би трябвало да продължат тази наклонност и на следващия ден ", приключи експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР