Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Има ли предложение за наш играч, ще се разделим

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа мнението си след последната контрола на " сините " в Турция. Столичани реализираха първата си победа за годината против украинския Верес с 2:1.

Въпреки триумфа обаче опитният експерт разкри, че предходните 5 инспекции са му харесали повече като организация и динамичност.

" Не беше от най-хубавите ни контроли. Държахме самодейността, имахме доста положения, само че пропуснахме прекомерно доста шансове. Много пропуски и доста неверни решения в последната третина. Имахме малко по-голям надзор над топката, изключително през първата част.

Няма нещо, което да кажа, че беше съвършено, само че имаше положителни обстановки, които трябваше да осъществяваме.

Първите 5 мача ми харесаха повече като организация и динамичност, макар че спечелихме единствено в последния. Днес имаше лека анархия, изключително към края.

Още нямаме позволение от докторите да пуснем в игра Георги Миланов. Той към този момент тренира с тима, набира форма. В положително кондиционно положение сме, имаме динамичност в придвижването.

Надявам се да го запазим това и да го използван в шампионата.

Климатичните условия и терените в България са най-големият проблем, който ще застигне всички тимове. Има единствено един, два стадиона, на които може да се играе добър футбол. Терените и атмосферните условия в България ме тормозят, с цел да може да пренесем стила и метода си на игра, които тренирахме в Турция. Доволен съм от работата, която свършиха тези футболисти, с които започнах подготовката.

На този стадий нямаме никакви оферти за играчи. Вече имаме позиции в отбраната, на които имаме повече хора. Ако се появи предложение, няма проблем да се разделим с някой футболист ", съобщи Станимир Стоилов
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР