Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата с 1:0

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата с 1:0
Коментари Харесай

Стоилов: Отлагането на мачове не е страшно, сезонът свършва рано

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разяснява успеха с 1:0 над Пирин.

" Имахме добра динамичност, добър темп, положително движение, само че трябваше завършващият удар да е по-добър.

С оглед, че в първите две семейства тимовете нямаха голова обстановка, мисля, че Левски към този момент има съществено предимство на личен терен. Въпреки това, би трябвало да превключваме по-бързо от фаза офанзива във фаза отбрана и противоположното. Преди допускахме повече голове. Сега израстнахме в този аспект. Отборите на Пирин и Спартак Варна обаче не би трябвало да са фактор за подобряването ни.
 Левски победи Пирин с 1:0 в мач от efbet Лига
Левски се потруди много за победа над Пирин

Роналдо вкара единствения гол

Първо ние би трябвало да подобрим играта си в отбрана. Пресата, завършващите подавания, те са доста значими. Видяхме равнището на Хамрун. Доста рисков тим. Взехме предимство, уповавам се в този момент да се представим на положително равнище. Надявам се футболистите да осъзнават значимостта на мача и тази победа с 1:0 да не ги заблуждава.

Мисля напълно за мача в четвъртък. Дори тимовете да си отсрочат мачове, това не е ужасно, тъй като сезонът свършва доста рано. Когато ние говорихме за това отсрочване на мачове, никой не ни обърна внимание. Евротурнирите са значими за тимовете и те би трябвало да получат преференции. Няма значение, този мач по този начин или другояче ще се играе. Ако отстраняваме Хамрун, това ще бъде доста значима крачка за нас.

Тези мачове отново ще ги играем през 3 дни, а не през 3 месеца. Искам да сме съсредоточени в представянето си в Европа, тъй като представянето на българските тимове в Европа носи пари на всички ", съобщи Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР