Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след . Въпреки

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след . Въпреки
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Изиграхме повече от отличен сезон, Левски го интересува само първото място

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва след. Въпреки провалянето, експертът призна, че тимът е изиграл отличен сезон и се надява, че следващата година отборът може да се бори и по-предно класиране.

„ Стана здрава футболна борба, в която ние също участвахме. Бяхме по-активния тим. Даже мисля, че можехме да спечелим мача, в случай че бяхме вкарали някои от обстановките. Лудогорец съумяха да отбележат от едно статично състояние. Ние имахме две-три обстановки. Да търсим опрощение в неналичието на играчи, на всички е ясно, че и Уелсън, и Георги (Миланов), които отсъстваха са опитни и носят солта в завършващата фаза. Отборът имаше предпочитание и динамичност,но не доближи завършването на офанзивата. Последното нещо, които желая е да диря опрощение в неналичието на хора “.

„ Успяхме да изиграем един повече от отличен сезон. Ако задържим този темп на игра и това движение, имаме шансове да се борим за по-предни места следващата година. Никога не сме мислели за третото място. Дори да бяхме спечелили сребърните медали, те са нежелани от Левски като история и традиция. Левски го устройва само първото място. След като не сме първи, всичко друго е без значение “.

„ Направихме добра борба. За мен дори имаше повече експанзия, в сравнение с би трябвало. Винаги по този начин се получава, когато индивидът, който би трябвало да държи контрола на терена, го изпуска. Трудно е и ние треньорите, в случай че нямаме помощ от вътрешната страна с дисциплината, да държим навън футболистите. Това са неща, които отдавна тегнат над българския футбол. Такова държание у нас, като не се глоби, се усилва всякога. Затова тази безотговорност от време на време води до санкции “, съобщи Станимир Стоилов.

Чуйте какво още сподели Стоилов в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР