Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди дербито със

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди дербито със
Коментари Харесай

Мъри разкри плановете за селекцията на Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва преди дербито със Славия от предпоследния кръг на efbet. Мъри засегна и селекцията на тима, като призна, че ще има двама напускащи и двама, които се чакат да дойдат в отбора. Наставникът съобщи, че " сините " ще предложат контракти на и Драган Михайлович, а нещата с вървят към своята развръзка.
 Жоазиньо: Искам да се върна в Левски Жоазиньо: Искам да се върна в Левски
Ето какво сподели още Стоилов:

Предполагам, че трите дни минаха в празници, което е обикновено след толкоз годишно очакване футболистите да могат да се поотърсят. И тяхното напрежение беше огромно. Утре има мач със Славия, който постоянно би трябвало да е значим. Факт е, че към този момент всички задания, които си поставихме, са изпълнени, само че когато носиш фланелакта на Левски, би трябвало да даваш оптимално от опциите си. Ще има ротации. Сонко би трябвало да пътува за едни здравословни проблеми, само че не е контузен. Младите ще получат късмет, те упражняваха съществено и търпеливо изчакаха да им пристигна времето. Някои от опитните ще получат късмет да поотдъхнат, само че не доста дълго.

Би трябвало да гоним до дъно трите точки с добра игра. Преди успеха поставям да играем добре и на високо равнище. Не е обикновено, когато си постигнал реузлтат, спечелил си значими мачове да има очевидно разпределяне. Специално в този момент и мачът на 22-ри са в София пред нашата аудитория, ще напълним и стадионите допускам, тъй че нашите футболисти би трябвало да се потвърждават пред публиката. Не може разпределяне, нищо на никого не му виси на живот и гибел, само че би трябвало да се представиш на равнище. Очаквам положително показване на футболистите и на младите.

Моето най-голямо предпочитание беше не толкоз дали ще спечелим купата, а да зарадваме хората. Футболистите бяха поставане под голямо напрежение - от една страна дългия интервал без извоювани титли, от друга - от нашя треньорски щаб, а и те оценяваха значимия миг. Казах, че няма по-хубава купа от тази. Това приказва и за тези млади футболисти, че израстват и може би това е причина за едно по-добро тяхно бъдеще. Трябва да продължат да се развиват и да играят добре. И да се развиваме като тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР