Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори близо един час

...
Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори близо един час
Коментари Харесай

Мъри признал на феновете, че си тръгва - причините са Сираков и генералният спонсор

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов приказва близо един час с множеството последователи на " сините ", които се бяха събрали при съблекалните пред бранш " В " на стадион " Георги Аспарухов ".

Преди да стартира да приказва всъщност, Мъри помоли всички камери да бъдат изключени и това, което каже да не бъде отразявано от медиите. Е, сходно нещо е мъчно да остане прикрито и в обществените мрежи към този момент има компактен преразказ, обикалящ из най-популярните левскарски групи, на казаното от Стоилов. Ето какъв е той:

" Левски на левскарите " предложения на сказка всички, които се вълнуват от бъдещето на клуба

Ето по кое време ще бъде тя

" Довечера Мъри ще си подаде оставката. Спонсорът желае да ръководи клуба, само че няма спонсор в света, който да се меша в ръководенето на клуб, дори сподели, че УЕФА не го допускала. Ако желаят да ръководят, да ставали притежатели. Договорите със спонсора не били ок, 10% от приходите на тима са за тях. Дават заеми на тима, а след това си ги търсят. На Боримиров заплатата се превеждала от спонсора, не от клуба.

Наско Сираков също бил подвластен от тях. Стоилов желае да има представител на Сдружението, без значение кой е. Застъпил се за Ивков, като споделил, че персонално е видял какъв брой работа е приключил в клуба. В това състояние не би работил в Левски, откакто спонсорът желал единствено негови хора да ръководят, без да има почитатели, които да дават отзиви. Стоилов щял да се върне, единствено в случай че върнат Ивков и има представител на почитателите, другояче по този начин щяло да продължи порочната процедура със задкулисието и даването на заеми от спонсора, които щели да се търсят след време ", написа неназован почитател на Левски в една от обществените мрежи.
 Наско Сираков се скри от
Наско Сираков се скри от " синята " обич

" Не се крий ", викаха му привържениците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР