Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е категоричен, че отборът

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е категоричен, че отборът
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Левски донякъде е спасен, но още не е хегемон в българския шампионат

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е безапелационен, че тимът му справедливо е победил ЦСКА в столичното дерби от 11-ия кръг на Първа лига.

" Сините " се постановиха над " армейците " с 2:0 и.

" Левски игра по-добре и справедливо завоюва. Още през първото полувреме трябваше да водим с безапелационен резултат. От дълго време не съм виждал в единия тим да има такова предимство, по отношение на другия. През първото полувреме играхме нашия футбол. През второто полувреме нямаше футбол, въпреки тогава да отбелязахме. Винаги е добре, когато печелиш дерби ", показа той.

Станимир Стоилов е на мнението, че до момента в който възпитаниците му играят с душа и сърце, останалите тимове ще изпитват съществени компликации.

" Левски от към девет месеца играе горделив футбол. Трудно може да ни надиграе някой в България. Щастлив съм най-много поради последователите. Изживяхме сложни моменти, през днешния ден им върнахме вярата. Казах на футболистите да обръщат историята. Директните ни съперници имат по-големи благоприятни условия, само че за нас остава душата и сърцето ", съобщи той.

Илиян Стефанов откри резултата в срещата. Неговият треньор не спести хвалбите си към него.

" Браво на Илиян Стефанов, по тази причина е в Левски. Всички футболист имаха голямо предпочитание и съблюдаваха тактическите оказания. След една победи или една загуба не можем да вършим крайни резултати. ЦСКА е съперник за купата. Ние не би трябвало да вършим неточности, не трябваше да губим два мача. Левски би трябвало да е горделив и да играе футбола на хората. Трябва да играем атакуващо и нападателно. Трябва ни убеденост и самочувствие. Трябва да подобрим играта в завършващата фаза и конкуренцията в тима ", добави той.

Наставникът на отбора се отблагодари на ентусиастите, които поддържат тима.

" Хората ни следват по цяла България и по света. Левски се избави с помощта на сплавта сред последователи и тим. Левски ненапълно е избавен, само че още не е хегемон в българския шампионат. Трябва да мислим за финансовото положение на клуба, където проблемите са много съществени ", добави той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР