Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция
Коментари Харесай

Мъри: Левски е полумъртъв финансово и полужив игрово

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде обичайна си конференция преди мач на отбора в шампионата. Той приказва пред медиите преди утрешното посещение на „ сините “ на Берое.

„ Ще се опитаме оптимално да настроим футболистите към това, което ни следва. Надявам се да проявят професионализъм и след мача могат да мислят за отмора. Нямам съмнения за състава. Имах терзания, че през седмицата не можехме да упражняваме обикновено поради метеорологичните условия. Наложи се да упражняваме на изкуствения терен, което не е желателно. Ясно е за отсъстващите играчи, плюс Краев и Миланов. Другите на този стадий са здрави. За момента сме планували Хосе Кордоба да играе, само че в случай че се появяват още веднъж болките му, това ще се промени. За момента сме оптимисти “, съобщи Стоилов.

„ Аз считам, че Берое има положителни футболисти. Може би клубът с най-вече играчи. Затова от време на време редуват мощни и слаби изяви. При последния им мач теренът не бе в положително положение и това им попречи да играят по-добре. Берое е постоянен клуб, с добра аудитория, който е основал положителни условия за футбол. Ние обръщаме внимание на всички наши съперници. Надявам се на следващия ден да може да разгърнем нашия капацитет. Не ме интересува толкоз доста по какъв начин ще играе Берое, повече ме интересува по какъв начин ще играем ние “, добави треньорът на Левски.

„ Почти постоянно съм желал да играем атакуващ футбол, да направляваме топката. При такава игра рискуваме като оставяме пространства откъм гърба. Моят тим би трябвало да се поучи с тези проблеми. Имаме мощен противник, който постоянно играе мощно у дома. Има всички предпоставки да забележим един добър мач. Трябва да заострим вниманието на нашите играчи върху скоростната игра на Берое, само че и ние имаме задоволително бързи футболисти, които могат да отговорят на този жанр “, проучва 54-годишният експерт.

Станимир Стоилов взе отношение и по горещата тематика по отношение на задълженията на клуба към някогашния треньор Петър Хубчев.

„ Факт е, че сме изгубили делата. Този проблем трябваше да бъде решен доста преди да се изгубят делата. Директорите са тук, с цел да работят по тази задача и да не позволяват такива проблеми. В последна сметка нашата отговорност е да не позволяваме неточности на гърба на клуба. Както споделих преди няколко дни, Левски е премрял финансово и полумъртъв игрово. Нашата задача, на мен, на Иво Ивков е тъкмо такава – да решаваме такива проблеми “, приключи Станимир Стоилов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР