Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Мъри: Преизпълнихме си задачите! Селекцията на Левски ще бъде двама напускащи и двама идващи

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде конференция преди утрешната среща със Славия от 4-ия кръг на първата шестица в шампионата. Ето основни акценти от изявлението на Мъри:

" Няма незначителен мач. Трябва да изиграем дуела по допустимо най-хубавия метод. Преизпълнихме си дилемите за сезона. Когато си футболист на Левски би трябвало да играеш всеки мач на най-много. Ще има ротации. Сонко Сундберг няма да вземе присъединяване в тази среща. Някои от младите играчи ще получат шансове. Те търпеливо изчакаха тази опция. Някои футболисти пък ще получат късмет да поотдъхнат, само че не за дълго. Има мач и на следващия ден, само че и в неделя.

Добрата игра я поставям преди трите точки. Стадионът ще е цялостен и чакам положително показване от всички.

Преди финала за Купата моето предпочитание беше да спечелим не толкоз поради трофея, а поради почитателите ни. Футболистите бяха под голямо напрежение. Победихме първенеца на полуфинал и носителя на трофея на край. Това е причина за по-добро бъдеще на играчите. Те наподобяват зрели за възрастта си, само че би трябвало да продължат да надграждат. Както и ние като тим, несъмнено.

Нямаме опция за огромна селекция. Чакаме и с Филип Кръстев сагата, да забележим какво ще стане. Има предпочитание и от него, и от клуба да остане. Трябва да създадем и конкуренция. През идната година може да има доста сбит цикъл.

При състояние, че Фиорентина желае Иван Андонов, ние няма по какъв начин да го стопираме. Няма футболист, който да е непродаваем - стига да получим подобаваща оферта.

Бюджетът за селекция е следният: Двама напускащи, двама идващи ".
 Емил Велев-Кокала: Разликата във финала бе като Лом и Лондон, разбирам за какво Мъри се просълзи
Емил Велев-Кокала: Разликата във финала бе като Лом и Лондон, разбирам за какво Мъри се просълзи

Легендата на " сините " с изострен коментар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР