Старши треньорът на Левски Николай Костов поздрави възпитаниците си за

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов поздрави възпитаниците си за
Коментари Харесай

Николай Костов: Силно вярвам в играчите

Старши треньорът на Левски Николай Костов поздрави възпитаниците си за показания темперамент в последния турнирен дуел преди паузата за мачовете на националните тимове.

с гол на Роналдо в добавеното време.

" Най-доволен съм от успеха. Доволен съм от атмосферата и старанието на играчите. Нямаше синхрона, който чакахме. Действахме по-тромаво. Не мога да не похваля играчите, че постановиха волята си. Не упражняваме головете в последните минути. Съжалявам, в случай че са ви омръзнали головете в последните минути ", съобщи той на конференцията след дуела.

Наставникът отличи и играта на съперника.

" Не можем да приказваме за спад. Хебър игра доста добре и бяха проведени 90 минути. Направиха ми доста положително усещане. Не ритаха и не се браниха. Играха мъжки и бяха доста добре ситуирани по терена. Взаимодействаха нелошо и бяха рискови при контраатаките. Затрудниха ни оптимално и по тази причина не желая да укорявам футболистите ", добави той.

Николай Костов разкри, че ще даде отмора на възпитаниците си.

" За мен Рикардино е един най-хубавите пресиращи футболисти в Първа лига. Дадох му отмора, а и той е с аркада, по тази причина не можем да го рискуваме. В паузата следва отмора от една неделя. Имаме добър колектив, упражняваме добре и се готвим за всеки мач. Това ми харесва и по тази причина имам вяра в играчите ми толкоз мощно ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР