Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира успеха на сините

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира успеха на сините
Коментари Харесай

Николай Костов: Това бе тренировка за нас и тест за Билал Бари, притеснявам се за Фабио Лима

Старши треньорът на Левски Николай Костов разяснява триумфа на " сините " с 1:0 в другарски мач против Спортист (Своге). Той съобщи, че е удовлетворен от видяното от завърналия се след тежка травма Билал Бари.
 Левски чукна Спортист (Своге) в ексцентрична контрола, Билал Бари се завърна с надвит гол
Левски чукна Спортист (Своге) в ексцентрична контрола, Билал Бари се завърна с надвит гол

" Сините " надделяха " шоколадите " с 1:0

" Нашите играчи имаха доста тежки два дни - в сряда и четвъртък. Очаквано за нас бе, че темпото на игра ще бъде занижено, постепенно и скучно за публиката. Важното беше да издържим физически и да няма контузии ", стартира Николай Костов.

" Обезпокоени сме малко за Фабио Лима, тъй като той получи разтежение, може би ще знаем резултата в понеделник. Именно поради това мачът беше плануван да се играят две по 35 минути, с цел да няма затруднения. Всичко е съгласно нашите упования. Знаем, че упованията на публиката са по-завишени, само че това бе подготовка за нас и тест за Бари ", сподели още той.

" Билал Бари ми се видя доста добре. Изглеждаше доста добре на терена на фона на останалите. Ще забележим по какъв начин ще наподобява при възобновяване ", сподели още старши треньорът на Левски.

" По-добре изявите на играчите да останат без коментар, защото към този момент разгласих повода ", приключи Николай Костов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР