Старши треньорът на Левски Николай Костов говори пред репортерите след

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов говори пред репортерите след
Коментари Харесай

Николай Костов: Бари изглеждаше много добре на фона на останалите, обезпокоени сме малко за Фабио Лима

Старши треньорът на Левски Николай Костов приказва пред репортерите след минималния триумф с 1:0 против Спортист Своге в контрола на стадион " Георги Аспарухов ".

Наставникът на " сините " показа, че е очаквал дуелът да премине при занижено движение на игра и добави, че главната задача пред неговите футболисти е била да се опазят от травми.

" Като цяло желая да кажа, че нашите футболисти имаха доста тежки два дни - сряда и четвъртък. Очакванията бяха, че темпото на игра ще бъде занижено, постепенно, скучно за публиката. Това бе предстоящо за нас. Важното бе да издържим физически, да няма контузии ", стартира Костов.

Опитният експерт разяснява още положението на завърналия се след 18-месечна пауза Билал Бари, който осъществя единствения гол във вратата на " шоколадите ", както и това на Фабио Лима, който бе сменен наложително от Джавад Ел Джемили поради разтежение.

" Обезпокоени сме малко за Фабио Лима. Този мач бе и тест за Билал Бари. Бари ми се видя добре. Изглеждаше доста добре на фона на останалите. Сега въпросът е по какъв начин ще наподобява той в идващите дни, когато би трябвало да се възвърне ", съобщи треньорът на Левски.

" Няма по какъв начин да знаем в този момент какво е положението на Фабио Лима, ще научим в понеделник-вторник. По-добре да не разясня изявите на играчите в мача, защото разгласих повода ", добави Николай Костов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР