Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов не остана доволен

...
Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов не остана доволен
Коментари Харесай

Тити Папазов се нахвърли върху съдиите след поражението от Балкан

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов не остана удовлетворен от съдийството на мача сред неговия тим и Балкан (Ботевград). " Зелените " взеха огромното дерби с крайното 66:68, а наставникът на " сините " подчертава върху някои грешки от съдийската тройка.
" Доволен съм от характера. В доста тежка обстановка сме, в никакъв случай не съм се оправдавал и не е в моя жанр. Приемам всички неща, които са се случили към този мач за даденост на ориста и би трябвало да се съобразяваме с тях. Имам много забележки към критерия на съдиите - той не беше идентичен за двата тима. Топката се краде по еднакъв метод, обаче когато Христо Захариев краде от Божидар Аврамов се свири фаул, а когато Божо взима от Константин Тошков не се свири нищо. На Чавдар има фаул от тройката при стрелбата, само че в подобен мач грешките идват от всички страни - от нас, от Балкан и от съдиите.

Най-нормално е и тимовете, и съдиите да не са в най-хубавото си положение от нарушавания темп на мачовете. Имаше много обстановки, от които можем да имаме искания. За мен решаващи се оказаха две-три обстановки, за които ние си носим виновността. Загубихме си при последното вкарване на топката, само че това са дребни елементи.
Липсват ни трима значими състезатели, да не кажа четири. Не е обикновено тим да е със единствено един състезател на позиция 5. Искаме да спечелим време и да вземем по-късно подобен играч, тъй като през днешния ден не ни доближи един състезател в ротацията.

Трудно в нашето състезание може да се приключи без загуба. Спечелихме значими гостувания с аудитория. Изпуснатото поднасяне на Тасич при 41:33 беше основно. При тази ниска резулатност такива моменти са решаващи. Поздравявам тима на Балкан, който превъзмогна компликациите. Това е доста мощен тим и тези загуби не въздействат на класата им. Поздравявам ги за голямото им усърдие в отбрана. В спорта грешките се позволяват.

Аз най-вече желая да благодаря на Венци Петков, който беше с тима в този тежък житейски миг (б.р - гибел в семейството). Не успяхме, само че не съм се съмнявал в характера на тези момчета и това е повода те да са в Левски. Боли ни, неприятно е, само че ние продължаваме. Имаме почивен кръг, който ще бъде от изгода и на 29 декември посрещаме Черно море ", сподели Папазов в ефира на Макс Спорт 2 след мача.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР