Старши треньорът на Левски (Крумовград) Стефан Генов призна, че футболистите

...
Старши треньорът на Левски (Крумовград) Стефан Генов призна, че футболистите
Коментари Харесай

Стефан Генов: Заплашваха футболистите ми

Старши треньорът на Левски (Крумовград) Стефан Генов призна, че футболистите му са получавали закани в обществените мрежи.

Чечо не скри пред сътрудниците от " Спортал ", че спортната общност е добила неверна визия, че тимът му е богаташки.

" Да, за злощастие, правилно е. Получават такива известия, което не е по никакъв начин прелестно. Срещу нас, аз не върша изключение, се излива доста ненавист, когато гостуваме някъде. Не разбирам за какво е по този начин - ние сме български тим, за какво би трябвало българи да наскърбяват грозно други българи?! На мачовете в Трета лига от време на време има доста отрицателна страст, а футболът е една игра. Както споделих, главната ни цел е да радваме феновете, дори има подобен надпис на нашия стадион в Крумовград.
 Банско нанесе първа загуба на отбора на Стефан Генов
Банско нанесе първа загуба на отбора на Стефан Генов

Участникът в Трета лига отстъпи пред Банско с 0:1

Заплахи, обиди - неприятни неща. Създаде се някаква неверна визия, че ние сме богаташите, златарите, които надали не имат непокътнато място за Втога лига. Няма такова нещо, работим непретенциозно и се учим от грешките си. В съставите на съперниците ни има много опитни футболисти, играли в efbet Лига, тъй че дано гледаме действително на нещата и не се основават легенди ", съобщи Генов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР