Старши треньорът на Левски Елин Топузаков сподели очакванията си преди

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков сподели очакванията си преди
Коментари Харесай

Топчо: Всяка победа срещу ЦСКА е сладка, футболът е доста странна игра

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков показа упованията си преди утрешното дерби с ЦСКА от последния кръг на шампионата в efbet Лига.

" Последните години всички футболни специалисти не са удовлетворени от качеството на Вечното дерби, само че е обикновено да има терзание. И на мен ми се желае да изглеждаме атакуващо и по най-хубавия метод. Всеки подробност на дербито може да обърне нещата. Футболът е много странна игра. Колкото и тактически детайли да се упражняват, няма огромно значение. Показвахме недостатъци в играта и на статични положения. Много е значимо какъв брой съсредоточени ще са футболистите и дали ще взимат верните решения.
 Снимка 621200
Източник:

Всяка една победа против ЦСКА е сладка. Не мисля, че ще има нещо по-особено в удоволствието, че са си свършили работата, в случай че победим съперника. Единият от нас и ЦСКА 1948 ще бъде на четвърто място. Седмият е миропомазан да има повече време за подготовка за баража. Не виждам равнопоставеност. Надявам се, че изпълнителите ни на дузпи ще бъдат в положително психическо положение. В такива моменти е значимо да бъдеш невъзмутим.

Всички в клуба се радваме за новото партньорство за футболна екипировка. Надявам се да ни носи триумфи и победи. "
 Сигнал до УЕФА за съмнителния феърплей на Лудогорец - Левски (Снимки)
Сигнал до УЕФА за съмнителния феърплей на Лудогорец - Левски (Снимки)

Вижте какво написа в писмото до централата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР