Старши треньорът на Левски Делио Роси смята, че отборът му

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси смята, че отборът му
Коментари Харесай

Делио Роси: Искам да запазим гръбнака на Левски

Старши треньорът на Левски Делио Роси счита, че тимът му напълно закономерно се е класирал за полуфиналите в шампионата за Купата на България след 2:0 над Дунав в Русе. Италианецът отхвърли да уточни желан конкурент от останалите три отбора, които доближиха до тази фаза – ЦСКА, Славия и Ботев Пловдив.

„ Всеки един мач е друг самичък по себе си. Не бива да се вършат сходни съпоставяне (с мачовете против Дунав от Първа лига – б.р.). Направихме мощно първо полувреме, вкарахме си ситуациите, по тази причина считам, че справедливо продължаваме напред”, разяснява Роси.

Левски оформи финалното каре за Купата

„ Да не прибързваме към момента. Няма изявен любимец в полуфиналите. Който и да ни се падне, ще би трябвало да играем с него.”

„ Разбира се, че постоянно има какво да се усъвършенства. Взех този тим в придвижване, усилихме нещата в отбрана и се вижда, че имаме най-хубавата отбрана в шампионата. Естествено, постоянно има какво да се желае.”

„ Може да играе Левски по-нападателно, само че е нужно основа, върху която да стъпим. Трябва да играем проведено, да играем като тим. Ще работим върху тези неща в зимната пауза.”

„ Играчите с изтичащи контракти? Не може в този момент незабавно да приказваме за тези неща. Има пауза в шампионата. Нека първо обсъдим с управлението какво ще се случва, едвам тогава мога да бъда по-категоричен. Естествено, желанието ми е да запазя гръбнака на тима.”

„ Тук за мен казусът не е в количеството – дали ще се вземат един, двама или трима, а в качеството. Трябва да се вземат качествени играчи, които да вдигнат равнището, с цел да изглеждаме по-добре след зимната пауза.”

„ Мястото ще бъде малко по-различно от предходните подготовки. Ще се приготвяме в Малта. Затова ще бъде по-особено”, добави още Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР