Старши треньорът на Левски Делио Роси коментира освен победата над

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси коментира освен победата над
Коментари Харесай

Делио Роси: Мачът с ЦСКА ще започне от 0:0, а не от 2:0

Старши треньорът на Левски Делио Роси разяснява с изключение на успеха над Верея с 2:0 и идният реванш с ЦСКА за Купата на България в сряда.

„ Беше необикновен мач, тъй като да играеш без публлика е много нереално. Няма задоволително мотивация, когато ги няма почитателите. На терена бяхме по-добри. Можехме да водим и с повече от един гол на полувремето. Но след това трябваше и да внимаваме, тъй като преди да си вкарал и втори, мачът не е затворен и това прави нещата по-различни.”

„ Първо трябваше да имаме положения. Трябваше да стигаме до вратата и да имаме там повече самообладание. Беше топло, 2:0 ти дава успокоение, само че не беше най-хубавото държание. Трябваше да търсим и трети, четвърти гол. Дадох опция и на двама юноши, тъй като навлизаме в решителната част от шампионата. „

„ Сега ще приказваме с лекаря и ще преценим обстановката с Цветкович, нека не е сериозна. Със сигурност ще играе някой на неговото място, в случай че не може. Имам футболисти, за жалост отляво имам опция, а отдясно би трябвало да измисля нещо.”

„ 2:0 след първия мач против ЦСКА? Има още време до мача. Трябва да стартираме да играем все едно е 0:0. Ще бъде неточност, в случай че сме решили, че с това 2:0 всичко е завършило в наша полза”, показа Делио Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР