Старши треньорът на Левски – Николай Костов, сподели, че е

...
Старши треньорът на Левски – Николай Костов, сподели, че е
Коментари Харесай

Костов: Показахме воля и интелект, днес играхме умно

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, показа, че е благополучен от метода, по който неговият тим е постигнал трагичната победа с 2:1 над Апоел Беер Шева. По този метод „ сините “ се класираха за плейофите на шампионата Лига на конференциите, където столичани ще се изправят против немския Айнтрахт Франкфурт.

„ Щастливи сме всички, че победихме и то по метода, по който го направихме. Очаквано мачът беше сложен за нас. Отборът на Апоел се показа доста добре. Наложихме си волята, победихме с два красиви гола. Използвам опцията да поздравя нашите играчи за волята, която постановиха в този мач и сме доста щастливи, че победихме едни неслаб тим, който преди срещата беше любимец “.

„ Воля и разсъдък. Днес играхме мъдро “.

„ На последната конференция ви споделих, че е доста значимо да победим, с цел да може да си повярваме и да придобият самочувствие нашите футболисти. Сега следва мач с Айнтрахт Франкфурт. Ще атестираме нашите футболисти, няма да ги съдим, в случай че не спечелим. Надяваме се на положително показване. Първо би трябвало да се възстановим. Надяваме се на едно положително и почтено показване, тъй като виждате каква атмосфера се основава. Искам да благодаря на нашата аудитория, която поддържаше нашия тим от първата до последната минута. Това беше невероятна вечер за нас “.  

„ Нашите футболисти са привикнали на седмичен цикъл събота – събота или неделя – неделя. Сега е четвъртък – четвъртък, тъй като отложихме срещата си. Утре нямаме занятие, само че ще има йога за възобновяване на мозъка. Мускулите ги възвръщат масажистите. Нашият тим е млад и се надяваме на бързо възобновяване “.

„ Надяваме се Жереми да бъде на мача в четвъртък. Мисля, че сега единствено Уелтън е с неразположение, само че това са крампи, които получи в края на мача, тъй че няма нищо обезпокоително “ съобщи Костов на свята конференция след срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР