Старши треньорът на Крумовград – Велислав Вуцов, сподели разочарованието си

...
Старши треньорът на Крумовград – Велислав Вуцов, сподели разочарованието си
Коментари Харесай

Вили Вуцов се завърна в пълния си блясък: Аз съм виновен, бяхме безобразни - Топ новини

Старши треньорът на Крумовград – Велислав Вуцов, показа разочарованието си след загубата на неговия отбор от дубъла на Ботев Пловдив с 1:2, написа Gong.bg.

„ Играхме безобразно неприятно. И безидейно. Аз съм провинен за цялата работа, очевидно не можах да си стимулирам тима. Явно проектът ни за мача не е бил добър. Положенията ни са малко за класата на нашия тим. Лошо играхме. Явно моята концепция е била неточна и погрешна.

Като гледах по какъв начин тренираше тимът бях сигурен, че ще играе по-добре. Ние нямаме картон, несъмнено нямаме две нарушавания. Всеки може да сгреши, само че бързо би трябвало да се поправи грешката. Ние оставихме съперника да си играе. Поемам цялата виновност върху себе си. Обидихме публиката тук, обидихме хората. Явно, че ни е писано по сложния път. Явно, че не оценихме силата на съперника.

Правим безчовечен неточности, които имаме време да ги преправим или оправим с някaкво нарушаване или прекъсване. Работа, работа, работа. Аз не се предавам. Не съм от тези, които се предават.

Смятам, че нашият тим е задължен в идващите два мача да вземе оптимален брой точки. Една точка да бяхме взели отново щеше да е позитивно на база неприятната игра през днешния ден. Получихме безразсъден втори гол. При 1:1 искахме да спечелим мача. Накрая страдахме от тежка безпринципност. Не си имаме вяра. Това, което приказваме и упражняваме – го вършим тъкмо противоположното. Предоверих се тази седмица. Днес загубихме по обикновен метод “, съобщи Вуцов.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР