Старши треньорът на коментира загубата на своя тим в дербито

...
Старши треньорът на коментира загубата на своя тим в дербито
Коментари Харесай

Николай Николов: Моята оставка е вариант, за да може отборът да се вдигне

Старши треньорът на разяснява загубата на своя отбор в дербито от 20-ия кръг на Югозападната Трета лига против. “Сините” отстъпиха с 0:3 като посетители, а наставникът призна, че може и този крах да докара до неговата оставка.

“Да кажа, че сме сюрпризирани, ще излъжа. Очаквахме тежък дуел, чакахме експанзия и офанзива. Проблемът пристигна от това, че просто не влязохме в мача. Мудни, мудни, без експанзия, не това, което работихме през седмицата.

Трудно начало на пролетния дял, може би това, че се опитахме да променим схемата, ни повлия. Това, че през днешния ден сме изгубили, не значи, че сме изгубили борбата, просто самочувствието и сигурността на тима ще паднат по-ниско. Надявам се, в случай че всичко е обикновено тази седмица, да се случат нещата другата събота.

Да ви кажа почтено - мъчно е във всеки кръг против всеки тим. Всеки се хвърля за максимума. 4 от тимовете са сносно и всеки желае да вземе точка от тях. Много ще е мъчно оттук насетне. След тази тежка загуба ще е обикновено да понеса отговорността си, само че ще приказвам с управлението и ще забележим. Моята оставка е вид, с цел да може тимът да се вдигне. Ръководството би трябвало да си прецени”, съобщи треньорът на Кюстендил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР